Halep și Cîrstea, victorii la Beijing

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing (China), dotat cu premii în valoare totală de 6.381.679 de dolari.
Halep a învins-o, scor 3-6, 6-3, 6-2 pe americanca Alison Riske, ocupanta poziției a 51-a în ierarhia mondială, după două ore și 22 de minute de joc.

În turul următor, Simona o va întâlni pe câștigătoarea partidei Magdalena Rybarikova (Slovacia, 28 WTA) – Eugenie Bouchard (Canada, 85 WTA).
Pentru accederea în turul secund la competiția chineză, constănțeanca va încasa un cec în valoare de 34.744 de dolari și 65 de puncte WTA.

Și Sorana Cîrstea, ocupanta locului 46 în clasamentul WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing (China).

Cîrstea a învins-o în primul tur, scor 7-6(4), 6-1, pe sportiva germană Mona Barthel, ocupanta poziției a 49-a în ierarhia mondială, după o oră și 24 de minute de joc.

În turul următor, Sorana Cîrstea o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre americanca Sloane Stephens (17 WTA), câștigătoarea titlul din acest an la turneul de la US Open, și o jucătoare venită din calificări.
Pentru accederea în turul doi la competiția chineză, Cîrstea va încasa un cec în valoare de 34.744 de dolari și 65 de puncte WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.