Horia Constantinescu: Uite demisia, nu e demisia!

Horia Constantinescu mai stă un pic în funcția care l-a consacrat. După ce dimineață a scris pe FB că trebuie să renunț la funcția de președinte pentru „a mă putea dedica campaniei și noului proiect“, se pare că s-a sucit puțin.

Horia Constantinescu revine și spune că nu a demisionat de la ANPC. «Sunt proiecte importante în plină desfășurare și trebuie să nu le pun în pericol»”, zice el.

Puiul vopsit și unii mai proști ca găinile

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. Cred ca se referea la liberali, oportunisti si impostori vopsiti in galben liberal. Niste lupi inveliti in puf de puisori!

 2. O alta lichea nascuta si crescuta de o vipera comunista si nu una oarecare.

 3. Prostul ăsta trebuie băgat la puşcărie. E foarte grav ceea ce a făcut, din poziția pe care o deține bagă spaima în oameni, crează prejudicii industriei avicole etc. A speria populația este o formă de terorism.
  Lucrurile nu ar trebui să rămână aşa. Măcar crescătorii de pui ar trebui să-l dea în judecată imediat!

 4. Bună! Cel dinaintea lui fost DEMIS la intervenția cuiva din ambasada Franței pt ca „deranjat” o firma franțuzească!
  ASA E INTR-O COLONIE administrată cu delegație de la UE si SUA de către niște
  slugi umile si trădătoare pe ici pecope colo .

 5. Tot papagalul asta s-a laudat ca a facut reclama la jumarile de la Ferma Dacilor, in loc de control. A fost, a mancat, a baut , a .. si gata! Trebuia demis a doua zi dupa declaratii.

 6. Adevărații interlopi sunt in politica: https://youtu.be/EtC039uiBdk?si=d9h3-SMBt4rhyQHM
  Prostul nu e prost destul daca nu e și fudul, spune o zicătoare din batrani! Totuși, individul, pare că are o perioadă de vacanta la mititica începând de anul asta vreo 3,5 ani! Ce naiba are agățat la cur de se teme atât de puternic, acest fabricat cu diplome la tarabă de se teme și de umbra lui?
  Dumitrescu, pnl-istul care vrea sa candideze iar deși are interzis la ocupări de funcții, anul asta primește cadoul de început perioada etapa viață cu vreo câțiva ani de bulău. Mare lucru sa nu primească vreo 10 suma rotunda!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.