Ianis Hagi ar putea rămâne fără echipă

Problemele se țin scai de Ianis Hagi. Presa din Albion a relatat că atacantul naționalei nu mai este dorit  de Glasgow Rangers, echipă care l-a împrumutat la actuala sa echipă din Spania.

Scoțienii scriu că gruparea de Ibrox Park vrea să scape de fostul jucător de la Viitorul.

„Este un fotbalist care poate fi vândut la vară, iar Rangers are nevoie să vândă pentru a se regrupa.

Nu cred că l-am fi putut aduce înapoi în ianuarie, nu a existat această opțiune. Nu cred și nu sunt sigur că Hagi va mai îmbrăca tricoul lui Rangers.

Cred că dacă va face un EURO 2024 bun și vom primi 5 milioane de lire sterline, atunci îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”, a comentat Clifford, specialist „Glagow Rangers”,  scrie EVZ, care citează  Ibrox News.

Presa sportivă din Spania consideră că la cei 25 de ani ”Prințul”, așa cum i se mai spune, ar trebui să dea dovadă de mai multă competivitate și să fie mai combativ.

„Nahuel Tenaglia, Carlos Benavídez și Abde Rebbach, de exemplu, au confirmat deja când au avut ocazia.

Alex Sola, Ianis Hagi, Xeber Alkain sau Giuliano Simeone ar trebui să facă același lucru. Cu cât antrenorul Luis Garcia are mai mulți războinici lângă el, cu atât Alaves va avea rezultate mai bune și nu va mai scădea nivelul în repriza secundă”, a  scris presa spaniolă, arată sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

11 Comentarii

 1. Asta-i un fel de Carlito care i-a zis „tu” regelui Spaniei. Cum sa tii mâinile în buzunare până la cot la nunta ta? Asta a studiat codul bunelor maniere înainte de maritis? Asta ține de cultura! Cultura vitei de vie! De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere! Succesuri cu oaia in balcon!

 2. Hagi jr.fotbalist de nivel amator,categoria ‘Onoare’…Face de ras ideea de Hagi

 3. Lăsațâ-l uăi la vatră! Are muiere, puati puati facie v’un cuopchil șâ intră-n cuonciediu di crieștiria cuopchilului șâ mai fentiază câțva ani sportu’….

 4. Și „regele ” a jucat titular la Brescia(liga secundă) și Galatasaray. La Real Madrid și Barcelona era rezerva rezervelor. La Barca a fost trimis la echipa II.
  Mai ușor cu lăudatul albanezilor.

 5. Terchea , ai dreptate mare ! Acolo unde a avut concurenta mare , Hagi nu s-a remarcat . Este o realitate . Iar la Brescia era antrenor Lucescu , cred . Hagi , a fost un jucator important si talentat , dar in Romania .

 6. Ianis este tanar dar trebuie sa depuna munca mai multa si efort. Tanar cu de toate acasa cam greu de facut munca multa si grea.

 7. Baiatul asta crescut in puf, daca ar avea un pic de bun simt si o oglinda in care sa se vada, ar renunta imediat la fotbal si la iesirile in public (sub un pretext oarecare) ca sa nu mai auda nimeni de el vreo 15 ani si sa il uite. Il face de ris pe taxu, care a muncit din greu ca sa-si faca milioanele fara sa-i netezeasca nimeni ascensiunea. Dar o sa se umple de ridicol in continuare fiindca e un monument de nesimtire si megalomanie. Sint sigur ca pina la urma o sa se gaseasca cineva sa-i dea un sut in fund ca sa-l trimita la locul lui. Nicu Ceausescu a fost un tip decent in comparatie cu progenitura lui Hagi.

 8. @ L.V.
  De cand Burleanu este presedinte la FRF, am avut numai „succesuri”.
  Acuma vine Hagi asta mititelu si ne califica la Europene, dar trebuie dat afara de la nationala, pentru ca asa vrea Burleanu.

 9. Nu cred ca Ianis mai are sanse en la Liga ,poate la Farul,nu-i un jucator muncitor se poste schimba,dar cum are cam de tóate nu-l vas decir acasa.

 10. D.lor, dacă ziariști îl numesc pe lăudatul oierului, pe Floricel Coman fotbalist, atunci puiul lu tata de ce nu poate fii numit futbaliator ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.