Iar trimitem arșii pe alte meleaguri

cititorul beta alfa comentează articolul Ce facem cu arșii? Planul lui Rafila

Deci după atâta amar de ani după Colectiv, iar trimitem arșii pe alte meleaguri. Îl aștept pe KWJ să iasă pe sticlă să ne explice cum e cu treaba asta. Dar te pomenești că va începe să ne vorbească, iar de Ucraina și Putin…

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

19 Comentarii

 1. pai ce treaba au ma spitalele de arsi? Colectivul a fost aranjat sa-l dea jos pe ponta si si-a atins obiectivul! restul au fost vrajeli pentru creduli!!!

 2. Nu cred ca mai poate sa mearga in felul asta situatia in Romania si acum trebuie sa raspunda toti cei care se fac vinovati atit pt. aceasta situatie catastrofala ,cit si pt. faptul ca nu sint locuri in Spitale pt. arsi.De fiecare data nu raspunde nimeni in tara asta pt. toate nenorocirile si asa functioneaza de ani si ani de zile.

 3. A mai fost o explozie la centrala nucleara parca? Nu se respecta NTS, asta trebuie sa fie cauza. Doreii fumeaza langa rezervoare.

 4. Lasă-ne domle cu arșii, Ukraina cum se simte? Ați pregătit cum trebuie vizita lui Jelică? Asta ne interesează, nu altceva!

 5. Normal…doar PSD ul e la putere…asta de la Colectiv incoace…x

 6. ” Iar trimitem arșii pe alte meleaguri ”
  -meleaguri si tărâmuri,
  articolele astea par a fi scrise de catre ji’dovi „cu origini romanesti”.

 7. Un spital de arsi costa cateva zeci de milioane de euro, daca banii sunt cheltuiti cu cap si nu sunt furati. Noi cumparam armament de miliarde de euro, pe care nu il vedem. Si nici spitalele nu le vedem. E ca in bancul cu “vezi autostrada aia?”.

 8. Nu numai, va urla ca mai trebuie roboti eficient maximum pentru orice semn de zgarietura! La mintea lui, robotii sunt setati sa functioneze setati din cer.

 9. Nu au invatat nimic din trecut acesti politruci avizi de bani si functiii, in frunte cu cel de la Cotroceni! Vorba unui imbecil contemporan „cati romani trebuie sa mai moara” ca acestor nemernici, ca acesti ticalosi sa proceapa ca Romania are nevoie de spitale bine dotatesi medici capabili?

 10. La colectiv ati facut scandal ca nu sunt dusi arsii in strainatate…acum ca de ce sunt dusi…articol de toata jena..

 11. „Deci după atâta amar de ani după Colectiv, iar trimitem arșii pe alte meleaguri.”

  Sa-i tinem in tara, sa-i trateze SIEmion, la Maciuca. Gata, s-a rezolvat !

 12. Daca-i trimitem , dece ii trimitem,daca nui-i trimitem, crima guvernamentala.Daca nu scriem un articol se lasa cu minus la salariu.Voi ce ati face ?

 13. meleaguri si tărâmuri,
  ” după atâta amar de ani ”

  -cititorul beta alfa comentează articolul
  din Haifa sau din Tel/Aviv.

  atâta amar de ani,
  măi!

 14. „Iar trimitem arșii pe alte meleaguri”

  -toata prozodia tzipa a haifa/tel.aviv:
  reamintim ca TOATA MASSMEDIA NECINSTITA
  pomenea in Romania de „băcănia cosher”
  au fost niste incidente in Franta.

  -toti,la unison cu acelasi cuvint POMOSIT?
  -măi să fie!

  CRIZELE TERORISTE DIN FRANŢA au luat sfârşit. Toţi cei trei …
  Antena 3
  UPDATE: Atacatorul din băcănie ameninţă forţele de ordine, că dacă vor încerca o intervenţie în forţă, el va ucide toate persoanele ţinute ostatice, …

 15. ce mi era Vietnamu, ce mi e Romania.
  se foloseste acelasi gaz inflamabil, se moare pe capete, iar licuriciul sau mai multi, fura de rup tot ce e de valoare. punct.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.