Iată câteva lucruri interesante pentru pasionații jocurilor de noroc

Îți este dor de câteva informații interesante despre cazinourile din toată lumea? Multe lucruri au avut loc în timpul sesiunilor de pariuri care au avut loc în toată lumea, pentru o perioadă foarte lungă de timp. Este mai mult decât evident că printre toate acțiunile de gambling, se numără și câteva dintre cele mai interesante lucruri despre care ai auzit vreodată. Mai mult decât atât, primul dintre ele este chiar legat de începutul păcănelelelor și faptul că nici nu au apărut în cazino. Dar mai multe astfel de lucrui avem astăzi pentru tine în următoarele paragrafe.

Primele păcănele nu au apărut într-un cazino

Nu te-ai fi gândit că un joc atât de popular pentru cazinourile din toată lumea, nu a fost niciodată inventat pentru cazinouri, nu-i așa? Cu atât mai mult că acum păcănelele sunt prezente în orice casino online România la care am putea avea acces în prezent. Primele păcănele din lume au fost create în jurul anului 1895, iar la acea vreme, acestea nu au fost folosite decât pentru a oferi clienților ceva de făcut pe parcursul perioadelor lungi de așteptare la diferite servicii. Unele dintre ele erau folosite în atelierele auto unde oamenii se puteau juca la păcănele cât timp așteptau ca mașina lor să fie preluată sau chiar reparată.

La vremea aceea, păcănelele erau folosite strict pentru divertisment și pentru a oferi o soluție practică și distractivă împotriva trecerii timpului. Nu se gândea nimeni că după doar câțiva ani, acestea urmau să fie folosite pentru a oferi divertisment bazat pe câștiguri și noroc. Dar nici atunci păcănelele nu au fost cap de listă în cazinouri. Ele au fost introduse tot pentru jucătorii care își așteptau de această dată locul la mesele de cărți sau jocuri cu dealeri. Doar că de data aceasta, puteau plasa pariuri și la rotirile sloturilor.

Închisoarea cazinou din Nevada

Foarte multe filme au fost realizate pe baza unui subiect cel puțin controversat legat de închisorile din America. Unele dintre ele oferă tratamente oribile pentru deținuți, iar altele sunt mai mult decât primitoare și parcă te fac să fii cel puțin invidios pentru cât de bune sunt condițiile pe care le oferă. Dar despre închisoarea care deținea un cazino, de pe teritoriul Nevadei, probabil nu ai auzit foarte multe. Ei bine, în Neveda, în timpul anilor 1937, deținuții se puteau bucura de un tratament excelent deoarece aveau voie să parieze la cazinoul închisorii, un loc mai mult decât potrivit pentru toți cei care își doreau să mai iasă puțin din monotonie.

Aceștia puteau să intre la mese de Craps, Poker sau Blackjack. Îți poți imagina că majoritatea trocurilor și afacerilor foarte mici din interiorul închisorii de la acea vreme erau bazate în întregime pe activitatea din cazino. Din păcate, după mai bine de 30 de ani de activitate, cazinoul a fost închis făcând astfel parte din istorie și fiind una dintre cele mai interesante închisori din lume.

Prima licență de cazino din Vegas a fost oferite unei femei

Imaginea industriei de gambling este prin definiție tot ce cunoaștem despre Las Vegas. Hollywood-ul a făcut o treabă atât de bună punând Vegasul pe harta divertismentului încât un etalon mai mare nu cred că vom mai avea vreodată. Dar toată această gigantică industrie, cu mii de povești și sute de miliarde de dolari rulate, ar trebui să aibă un istoric interesant nu-i așa? Cu siguranță, iar pentru Vegas, începutul anilor 20, când cazinourile se lansau pe piață, a fost de-a dreptul istoric. Prima licență pentru a oferi servicii de gambling în Las Vegas a fost oferită unei femei. Mayme Stocker pe numele ei, minunata femeie a decis ca în 1920 să deschidă un cazino perfect legal unde să ofere cinci tipuri de jocuri de noroc.

3 tipuri de Poker, bridge și 500. A fost primul cazino legalizat și licențiat din Vegas, iar succesul nu s-a lăsat așteptat.

Cel mai mic cazino din lume se află într-un taxi

Te-ai întrebat vreodată unde se află sau cum arată cel mai mic cazino din lume? Nu doar că îți va fi destul de greu să îl găsești, pentru că este mobil, dar este și într-o locație extrem de ciudat, construit astfel încât să bucure cât mai mulți clienți în fiecare zi. Cazinoul se află într-un taxi care zilnic se află pe străzile din Londra. Are la bord un dealer, o masă de joc, un TV unde poți urmări canale sportive și chiar și un bar de unde îți poți cumpăra niște răcoritoare. Dacă cei care se urcă la bordul taxiului fac o donație către o cauză nobilă, aceștia pot fi duși oriunde au nevoie să meargă în oraș.

Concluzie

Industria de gambling și cazino a acumulat de-a lungul timpului sute de astfel de povești, iar tu poți face parte din cursul istoric al celor mai de succes jucători. Acordă-ți această oportunitate și fă tot posibilul pentru a te distra în fiecare sesiune.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Jocurile de noroc/gambling sunt toxice, creeaza dependenta si reclamele ar trebui interzise!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.