Ieșirea din criză

Ieșirea din criză, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Ieșirea din criză, Andografia zilei, In memoriam, Octavian Andronic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

  1. Păi cu arme și datorii peste datorii, nu ai nicio ieșire.. De altfel rețeta se cunoaște, dar nu se vrea din motive de mafie politică..Reforma administrativă,. Parlament de doar 300. Primarii doar două mandate consecutiv.. Autonomia totașlă a regiunilor condus de un guvernator cu consiliul primarilor..Evident fără speciali și nerușinați, nici indemnizația d erevoluționar.. Administrația teritorială refăcută după sitiații corecte reale, adevărate. Reinființarea imediată a fabricilor de conserve, cu preluarea prelucrarea excesului produselor agricultorilor autohtoni..Doarin astfel de cazuri poți da sănătatea și educația la mîna guvernanior locali.. Deci r fi extremde simplu,, de mafia nu ar sta țapănă..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.