Ilie Sârbu: Cadavrul politic al lui Lăzăroiu va fi aruncat în groapa de mizerii a istoriei

Replici dure între Sebastian Lăzăroiu şi Ilie Sârbu. Ministrul muncii este dezgustat de afirmaţiile liderul senatorilor PSD. Acesta l-a criticat pe consilierul de la Muncă, după ce acesta s-a arătat dezgustat de intenţia unui cetăţean de a-şi pune capăt zilelor. „Sebastian Lăzăroiu nu este dezgustat de limbajul de mahala sau de mintea bolnavă a acestui infim şi obscur ocupant de birou, ci este dezgustat de generat de această situaţie. Aşa cum Sebastian Lăzăroiu are puterea să înţeleagă, şi să ierte chiar, conduita acestei brute plătită din banii românilor, aşa şi eu pot să înţeleg cum de o figură dubioasă, ipocrită şi parvenită, a ajuns ministrul muncii. Cât caracter!!! Câtă demnitate!!! Câtă onoare!!!””, a spus senatorul PSD potrivit unui comunicat.

Replica ministrului Lăzăroiu nu a întârziat să apară. „Linşajul mediatic pe care l-am văzut aseară la Realitatea TV m-a dezgustat profund. Probabil nu doar pe mine. Mă uitam cine sunt cei care îl judecă pe Mirel Axinte şi îi cer demisia. Un popă politician cu sutană de securist şi o haită de hiene plătite de PSD să mintă în fiecare seara la televizor”, a declarat ministrul.

Ilie Sârbu continuă seria replicilor acide şi spune că nu va mai trece mult timp până ce „cadavrul politic” al lui Lăzăroiu va fi ridicat de „maşina de gunoi şi aruncat în groapa de mizerii a istoriei”.

„Îl anunţ pe domnul Lăzăroiu că nu va trece mult timp până când, asemenea recomandării morbide a consilierului său, cadavrul lui politic va fi ridicat de maşina de gunoi şi aruncat în groapa de mizerii a istoriei”, conchide fostul ministru al agriculturii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.