În acest an, premiile Oscar se vor numi doar Oscaruri

Numele oficial al prestigioaselor premii acordate de Academia Artelor şi Ştiinţelor Cinematografice din SUA nu va mai fi în acest an Academy Awards, ci doar Oscaruri, informează AFP, potrivit Agerpres.

Academia nu a dorit să confirme această schimbare. În acest an, deasupra fotografiei lui Seth Mac Farlane, prezentatorul ceremoniei, figurează însă cu litere aurite doar  ‘Oscarurile’.

Schimbarea survine  în anul în care premiile vor fi distribuite în a 85-a ediţie a Academy Awards şi a fost anunţată într-un interviu acordat site-ului The Wrap de coproducătorul ceremoniei Neil Meron.

„Toate acestea se redenumesc”, a explicat el. „Ceremonia nu se mai numeşte A 85-a ediţie a Academy Awards, iar prezentarea va fi puţin restrânsă. Premiile se vor numi doar Oscaruri”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.