Incident naval în portul Constanţa din cauza condiţiilor meteo

Condiţiile meteo deosebite au provocat un incident naval luni seară, în Portul Constanţa, în zona danelor 108-110, potrivit Agerpres.

Potrivit directorului Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, sloiurile de gheaţă dislocate de nava Nova, pavilion Malta, au acţionat asupra vasului împingător Petar Beron, acostat în dana 109, rupându-i legăturile de la cheu, şi plasându-l peste cârma navei Juhaynna, aflată în imediata vecinătate.

Conform primelor constatări, nu au fost înregistrate victime omeneşti sau cazuri de poluare şi nici nu se pot aprecia pagubele suferite de nava Juhaynna.

Vremea rece din judeţul Constanţa face ca ambulanţierii să aibă în continuare în atenţie cazurile sociale, două persoane fără adăpost fiind transportate în ultimele 12 ore la unităţile spitaliceşti din judeţul Constanţa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.