Incredibil: cine era beat și fără permis la volan

O tânără în vârstă de 24 de ani, băută şi fără permis de conducere, a produs, duminică, un accident rutier la ieşirea din Buzău, după ce a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară.

IPJ Buzău a informat că în timp ce conducea un autoturism la ieşirea din Buzău către Verneşti, o buzoiancă de 24 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 22 de ani din comuna Ruşeţu. În urma impactului, cei doi au fost răniţi.

„Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind 0 pentru tânărul de 22 de ani si 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru tânăra de 24 de ani. Totodată, în urma verificărilor a fost constatat faptul ca şoferiţa nu posedă permis de conducere”, au precizat polițiștii.

Tânăra s-a ales cu dosar penal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Ehei … eu zic ca politistii sa fie multumiti ca n-au dat peste judecatoarea din Dimbovita, beata manga, ca mai luau si bataie ! …

  2. O tânără în vârstă de 24 ani titlul e ca să ți atragă atentia

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.