Învinși de ploaie după numai o repriză

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Politehnica Iaşi, din etapa a 8-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat din cauza terenului impracticabil, duminică, la scorul de 0-0, în urma unei ploi torenţiale.

Mai întâi, repriza secundă a început cu întârziere, iar apoi jocul a fost întrerupt în minutul 54 pentru o oră, timp în care trebuia ca organizatorii să rezolve problemele.

Cum terenul era în continuare impracticabil, arbitrul Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) a decis că partida se va relua luni, din momentul întreruperii sale, la o oră care va fi comunicată ulterior, potrivit paginilor de Facebook ale celor două cluburi.

FC Universitatea Cluj – Politehnica Iaşi 0-0, suspendat în minutul 54, Cluj Arena – Cluj-Napoca
Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei)
Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti)
Observatori: Florin Hîncu (Braşov) – CCA, Florin Bătrânu (Timişoara) – LPF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Terenu’ dă fudbal a’ bocului și a’ tișelui, mafioții năpociți!
    Teren public, din BANII CONTRIBUABILILOR, pă care CLONELE A IV-A ȘI A V-A zise „U” joacă dă 15 ani FĂRĂ A PLĂTI chirie, taxe, utilități, refacerea gazonului, servicii de pază, etc.
    Aloooooo, DeNeAua!

  2. Mda , toate-s bune si frumoase . Dar ce mai face „taica”Gino pe la LPF ? Macar „Corleone”venea la emisiunile sportive si comenta etapa si-si dadea cu parerea . Mai avem LPF ? Sau e trecuta pe numele lui Gino ? E PFA , e cu actionariat ? Iata marea”schimbare”din fotbalul romanesc.Ne-o trag toti pe la toate colturile . Ca si la tenis , handbal ,canotaj,etc….Hai Pontache sa vezi ce au facut „pretenii”tai Burleanu si Gino din fotbalul romanesc.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.