Iohannis: Renunțarea la serviciile SPP, o non-problemă

Președintele Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, la Bruxelles, întrebat cum vede decizia premierului Viorica Dăncilă de a renunța SPP, că nu s-a preocupat și i se pare o non-problemă.

„Nu știu, nu m-am preocupat, mi se pare o non-problemă”, răspuns Iohannis, întrebat cum vede renunțarea premierului la serviciile SPP.

Totodată, întrebat despre discuția pe care a avut-o cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la învestirea Guvernului Dăncilă, șeful statului a confirmat existența conversației, dar a refuzat să spună ce subiecte au abordat.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul ședinței de guvern, că a transmis încă de luni seara că nu vrea să beneficieze de protecția ofițerilor SPP, urmând să îndeplinească ”formalitățile legale în acest sens”.

”Pentru că a apărut o serie de speculații în spațiul public, aș vrea să precizez că am transmis SPP încă de luni seara că nu vreau să beneficiez de protecție. Înțeleg că toți miniștrii au aceeași opțiune și am comunicat deja acest lucru. Vom îndeplini formalitățile legale în acest sens. Nu am nicio prioblemă cu ofițerii SPP, a căror muncă o respect, nici nu instituția, însă aceasta este decizia mea. Nu sunt singurul demnitar care a optat în acest sens”, a declarat Viorica Dăncilă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

8 Comentarii

 1. Stii ca in popor se spune ca oile merg una dupa alta chiar cazand in prapastie , pentru ca fiecare crede ca cea din fata ei este mai desteapta ca ea !Fara nici-o conontatie cu subiectul!

 2. Ba e o problemă, una MARE!
  Pahomtu, a distrus SPP!
  Rad și curcile de ei, omologii lor din străinătate, fiindcă sunt Neputincioși.
  Dacă nu APERI GUVERNUL, entitatea statala majoră, prioritară, pentru ce TE-AI PREGĂTIT?
  Adică ești fără obiect și misiune, NU VĂ MERITAȚI BANII, SUNTEȚI NIȘTE „” babe trădătoare, informatoare, care trag cu urechea și mint „.
  Râde UNIUNEA și partenerul de voi, SPP de babe, cu șef” periculos de zel și sluj ”
  Pahontule, rad și copiii de pregătirea voastră” galactica „!
  Hahahaha!
  Evident, și președintele este atins de acest val de neîncredere și neputință, neprofesionalism.

  • Parca era ceva cu o partida de vanatoare pe care s-a pus batista ca pe tambal!

 3. Silvica, ești mic și vizibil!
  Faptul ca președintele ÎNCALCĂ LEGEA ȘI NU NUMEȘTE DIRECTOR CIVIL te-a făcut pe tine mic și vulnerabil, vizibil.
  Ai probleme cu acoperișul, acoperitul, cu probele penale din familie și traficul de influența făcut!
  La fel și DIICOT, care a fost atins de influenta voastră.
  O mizerie între instituții pe seama unor Copile!
  Nu e bine, Silvica, Nu e bine, vulnerabilitatea Este activata!

 4. Dle președinte, felicitări pentru poziția față de legile justiției, Parlamentul Țării, dreptul de legiferare, poziția României, prin dvs., la COMISIA EUROPEANĂ, BRUXELLES.
  RESPECT!
  Aveți încredere ca totul va fi pentru binele nostru, al Tarii, al justiției!
  Penalii, dar cei cu adevărat penali, nu vor scăpa, vor plăti!
  Așa e corect!
  Abia din al doilea mandat veți fi pe drumul de step by step.
  Veți face istorie!
  Să nu vă adoarmă vigilența!
  Respect!

 5. Ce sa discute sotul doamnei Carmen cu ” peonul”de Teleorman, discutii legate de sfada dintre securistii din stanga cu securistii din dreapta care dau in final ” topaiala guvernamentala ” si uite asa la juma’ de an avem circul securist: pleaca unii si vin altii ca asa dicteaza cei care se amesteca copios si abundent in trebile noastre interne in ultimii 29 de ani: RUSII, AMERICANII, EVREII, FRANCEZII, ENGLEZII,GERMANII, si jefuiesc tot de atatia ani amarata de tara ROMANIA ! PACE SI PRIETENIE INTRE POPOARE !

 6. Domnul prezident, portocalele si mandarinele din justitie sunt tot o non-problema?

 7. Neincrederea, dintre oameni si institutii, semanata de JO, isi prezinta roadele. Afirmatia de „non problema” ramane doar una de nivelul unui presedinte navetist – fara nici o legatura cu indatorirea din constitutie, cea de mediator intre institutii. Dar asta se explica prin preluarea strategiie, sistemului si intregului aparat, lasate mostenire de sugaciul la licurici.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.