Iohannis, „schimb de mesaje” cu Crin Antonescu

Candidatul ACL la prezidențiale Klaus Iohannis a apreciat joi că fostul președinte al partidului Crin Antonescu îl va susţine şi îl va vota în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, deoarece „s-a implicat întotdeauna pentru o politică curată”.

Iohannis a dezvăluit că a avut „un schimb de mesaje” cu Antonescu joi.

„Astăzi (joi – n.r.) am avut un schimb de mesaje şi cred că lucrurile sunt foarte simple. Crin Antonescu s-a implicat întotdeauna pentru o politică curată, pentru o politică liberală, pentru o politică a prosperităţii şi nu cred că în această etapă de campanie tema este dacă am vorbit sau nu cu Crin Antonescu. Este problema domniei sale şi cu siguranţă mă susţine şi mă votează. Cum va face practic acest lucru, să vă explice domnia sa”, a declarat Iohannis, întrebat comentează neimplicarea lui Crin Antonescu în campania electorală şi când a vorbit ultima dată cu acesta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.