Iranul, gata să oprească vânzarea de petrol către Europa

Parlamentul din Iran pare a fi pregătit să impună interzicerea exporturilor de petrol către Europa, ca răspuns la sancțiunile impuse de Occident în luna ianuarie, susțin mass media de stat iraniene, citate de CNN.

„Parlamentul este pregătit să sisteze exporturile de petrol către Europa” a spus deputatul iranian Ali Larijani. Un alt memrbu al Parlamentului a fost de acord cu acesta, citând cerințele studenților care au demonstrat în stradă luni, „trebuie să luăm măsrui revoluționare și să interzicem vânzarea de petrol către Europa”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.