Turneul de la Shenzhen

Una caldă, alta rece

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 43 mondial, s-a calificat, duminică, în optimile turneului de la Shenzhen, dotat cu premii de 750.000 de dolari.

Begu, a patra favorită a competiției, a învins-o pe chinezoaica Fangzhou Liu, locul 147 WTA, cu scorul 6-1, 6-2.

Meciul a durat oră şi 9 minute.

În optimi, Begu va juca cu învingătoarea din meciul dintre rusoiaca Ekaterina Alexandrova şi o sportivă venită din calificări.

Pentru calificarea în optimi, Irina va primi 7.238 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Tot duminică, Monica Niculescu, locul 78 mondial, a fost eliminată în primul tur al turneului de la Shenzhen.

Monica Niculescu a fost învinsă de sportiva Arina Sabalenko din Belarus, locul 73 mondial, scor 6-4, 6-4.

Meciul a durat o oră şi 32 de minute.

La acest turneu joacă la simplu și Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.