Jennifer Aniston i-a trimis flori Angelinei Jolie

Deşi au fost rivale, după ce Brad Pitt a părăsit-o pe Jennifer Aniston pentru Angelina Jolie, se pare că cele două staruri sunt pe punctul de a se împăca, conform VDT Antena3.ro.

Mai ales că vedeta din „Prietenii tăi” şi-a găsit fericirea în braţele actorului Justin Theroux.

„Brad Pitt i-a trimis lui Jen o copie din noul film al Angelinei, «In the Land of Blood and Honey». Jen i-a trimis flori lui Ange şi un bilet în care îi spunea cât de bine realizat era filmul. Este un semn că lucrurile au devenit mai cordiale între ele. Jen este atât de fericită, încât crede că tot trecutul dureros a meritat pentru a avea ceea ce are acum”, a declarat o sursă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.