Jennifer Garner şi Ben Affleck au devenit părinţi de băiat

Bucurie pentru Jennifer Garner şi Ben Affleck. Cei doi actori au devenit părinţi pentru a treia oară, după ce vedeta din serialul „Alias” a adus pe lume un băieţel, în Santa Monica, conform VDT Antena 3.ro.

Micuţul s-a adăugat surorilor lui mai mari, Seraphina, trei ani, şi Violet, şase.

„Va fi atât de ciudat să avem un băiat., dar de asemenea va fi o experienţă cool şi diferită”, declara în urmă cu ceva timp starul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.