Joao & Joao!

Când nimeni nu s-ar fi aşteptat, FC Barcelona a reuşit să pună mâna, în ultima zi de transferuri, pe un Fundaş Dreapta excepțional şi un Atacant pe măsură!

Este vorba despre Joao Felix (23 de ani) și Joao Cancelo (29 de ani), amândoi colegi la echipa națională a Portugaliei.

Joao Cancelo & Joao Felix au o cotă de piață estimată la 50 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

“Joao Cancelo & Joao Felix se vor alătura FC Barcelonei. Acordul Cancelo a fost, ca şi cel cu Joao Felix, încheiat cu un împrumut. Cei doi nu vor avea opțiunea de cumpărare la sfârşitul împrumutului datorită fairplay-ului financiar.
Joao Cancelo & Joao Felix au fost de acord să îşi taie din salarii pentru a putea să se alăture FC Barcelonei în această vară. Nu era posibil ca transferurile să se finalizeze datorită fairplay-ului financiar” a declarat jurnalistul Fabrizio Romano pe pagina sa de Twitter ( X )

Joao Felix este deja în Barcelona pentru a semna contractul şi pentru testele medicale.

“Desigur că vreau să mă alătur FC Barcelonei, este visul meu de când eram un copil” a declarat Joao Felix într un interviu pentru Fabrizio Romano pe 18 Iulie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.