Kim Kardashian, marea controversă. Coafată răvășit și fără câteva coaste

Cum a pășit pe covorul roșu Kim Kardashian  au și apărut controversele. S-a întâmplat  la Met Gala 2024, când a afișat o talie prea subțire. Încorsetată și lucitoare, cu rochia mulată și transparentă, pe ici pe colo, printre flori și frunze, ținuta a atras atenția nu ca anul trecut, din pricina celor 50.000 de perle, că nimeni nu s-a văzut numărându-le, ci  din pricina câtorva coaste, lipsa, spun răutăcioși, ca să cadă bine rochia.

Tot blondă, la cei  43 de ani ai săi, ea a urcat celebrele scări ale Muzeului Metropolitan de Artă din New York  cu rochia  strânsă pe corp, cum spuneam, blondul fiind unul rece, spun cunoscătorii.

Fotoreporterii au strigat cât au putut, internetul a oftat și s-a mirat, cică, așa, coafată răvășit s-a potrivit  cu un pulover aruncat ștrengărește. Abia putea să respire, dar s-a descurcat.

„Câte coaste ți-ai scos?, a fost întrebată apoi pe Internet sau „Iisuse, o să ajungă în spital până la sfârșitul nopții!, s-a arătat îngrijorat altul.

În fine, „ai talia mai mică decât capul”, a spus unul plin de pizmă

În 2022, Kim Kardashian a apărut la Met Gala într-o rochie care i-a aparținut lui Marilyn Monroe.

Fotoreporterii au strigat și atunci cât au putut, internetul a oftat și s-a mirat exact ca anul trecut… și ca anul viitor.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. KK sau exemplul succesului: cum ajungi mare stea dintr-o b0arfa p0rn0……[Rumburak]

  2. …Sau are fundu prea mare,..Oricum se pare că suferă sărăcuța.. Iți dai seama de ce sarmale mișto poate face ??

  3. si emisiunile din America sunt manipulate de formatori de opinie(mai nou si de culoare ..ca o aparare naturala: orice spui vezi sa nu cumva sa fii rasist si sa ramai fara sireturi)..
    deci orice stire despre fatuci ca asta ajuta masinaria de propaganda si mijloacele orientate spre tinte foarte clare!

  4. @Marele Urs: şi-a făcut fundul uriaş fiindcă se spune că aşa le place negrilor. Iar moda cu implanturile în fund a devenit apreciată de femei, fiindcă se zice că negrii o au mare şi ar vrea şi ele cu negri. Şi sper ca şi @Nume să observe cât de politically corect am fost 😁.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.