La Alianța PSD-PNL sună ocupat. Bucureștiul mai încearcă

Candidatu` în sus candidatu` în jos! Desemnarea unuia pentru Primăria Bucureștiului a monopolizat întreaga atenție.  

Mihaela Ștefan, candidata USR la Primăria Sectorului 6, atrage însă atenția că ”bucureșteanul trebuie să îi dea consiliul lui Nicușor Dan”, în condițiile în care nimeni altcineva mai vorbește despre Capitală.

“(…)de două luni de zile nimeni nu vorbește despre oraș, alianța PSD-PNL e ocupată să decidă cine va fi candidat”,  spune Ștefan la B1Tv. 

Bucureșteni nemulțumiți, primarul nu trebuia să schimbe țevile… 

„După 12 ani de administrare de stânga a Bucureștiului în care s-a schimbat mai puțin de jumătate din țevile pe care el le-a schimbat în trei ani și jumătate să venim să spunem primarului general că nu trebuia să schimbe țevile de pe 1 Mai-Ion Mihalache, trebuia să le schimbe pe alea din Drumul Taberei. Nu, nu așa!

Nu ai cum să intri în subteran fără să afectezi calitatea locuirii o perioadă. S-a văzut asta inclusiv când am avut episodul cu consolidarea Podului Grant. Am avut cetățeni frustrați dar s-a terminat, l-am consolidat”, a conchis Ștefan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Băi useriștilor…nu votez cu voi nici dacă vine cu voi de mână să vă recomande Dumnezeu Tatăl din ceruri, ăla în care voi nu credeți . Nici cu pistolul pus la cap sau cu spatele la zidul din fața plutonului de execuție, nu voi vota cu voi. Atât de tare vă disprețuiesc pentru ce ați făcut în plandemie și pentru slugărnicia voastră totală în fața Vestului. Nu ne vom împăca niciodată, nu vom avea niciodată vreo legătură , sunteți pentru mine personal ca niște dușmani de moarte și voi încerca să vă combat pe toate căile posibile.

  2. Cred că ai văzut multe filme , evident americane, in care doi s u mai mulți dau un jaf,. Deci există o alianță inițială,.. Pe cînd cu prada pe masă incepe dihania, se omoară reciproc pentru a nu impărți prada. E, cam asta se intîmplă și pe la stabilimentul acestora comasați,.evident foarte patrioți și competenți,..Iar romînu e renumit pentru aptitudinea de a lua,. fără regrete..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.