Liga I: „70% e decis titlul”

FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională, partida din etapa a 7-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, importantă în ecuația câștigării campionatului.

Pentru CFR a marcat croatul Damjan Djokovic în minutul 76, iar FCSB a egalat în prelungiri, prin Bogdan Planic (90+1).

Astfel, echipa antrenată de Nicolae Dică rămâne favorită la câştigarea campionatului. „70% e decis titlul”, a apreciat Gigi Becali după meci.

„Am avut emoţii mari până au marcat ei golul, după ce au marcat am zis asta e. E fotbal, ce să mai. Apoi am avut gânduri, am zis că poate nu mă lasă Maica Domnului, m-am rugat la sfinţi. Măcar un egal să fie şi m-a ascultat şi mi-a dat. Astăzi nu mai credeam. Am zis poate nu merit. Am egalat cu un gol cât un campionat. Încă nu e terminat, avem golaveraj +5 peste ei, nu au cum să dea cu Viitorul şi Astra 5 goluri. Jocul echipei, sunt mulţumit în prima repriză. A doua repriză ei au avut un plus. În prima repriză noi trebuia să marcăm, a fost un Budescu care n-a fost în formă, nici Gnohere, a fost meci de mare luptă. Noi am avut un plus în prima repriză, în a doua repriză nu am jucat mai nimic. Ei au fost mai motivaţi, a fost prea multă încrâncenare, emoţie, teamă”, a spus patronul FCSB, după meci, citat de Digi Sport.

Cu trei etape rămase de disputat, FCSB e pe primul loc cu 43 de puncte, iar CFR e pe locul doi – cu 41 de puncte, iar  Craiova, cea care va arbitra lupta la titlu,  se află pe trei, cu 35 de puncte.

„Nu mai contează acum Alibec, sau cine a pasat. Noi suntem pe primul loc, avem două puncte, ne permitem să facem un egal. 2-2 nu era bine, 0-0; 1-1 era bine. Dacă zicea cineva înainte, semnam cu ochii închişi pentru 1-1. 70% e decis titlul. Ei mai au 30% şanse. Eu am încredere în Craiova şi Astra, ăia cu 24.000 o să o rezolve. Am încredre în Craiova.

Mai contează Budescu sau Vasilescu? Contează că am egalat şi azi după meciul ăsta suntem pe primul loc cu 2 puncte avans. Suntem cu o mână pe trofeu”, a mai spus Becali.

Antrenorul Nicolae Dică îndeamnă însă la prudenţă pe acest final de campionat. Dică le-a atras atenţia elevilor săi că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ dacă vor să devină campioni. „Avem două deplasări grele, la Iaşi şi Craiova, trebuie să muncim mai mult. Să fim concentraţi şi să jucăm cu trofeul pe masă în ultima etapă”, a spus tehnicianul roş-albaştrilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

2 Comentarii

  1. Nu a existat si nu existat un factor mai Satanic si distrugator pentru echipa Steaua ca acest derbedeu. Este intruchiparea Impielitzatului pe fata pamantului…?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.