Lista oficialilor sirieni bănuiţi pentru crime împotriva umanităţii

ONU dispune de o listă secretă a unor oficiali politici şi militari sirieni, care sunt bănuiţi că au comis crime împotriva umanităţii, conform Antena3.ro.

„Înaltul Comisariat pentru drepturile omului al ONU a depus un plic sigilat ce conţine numele acestor persoane”, au declarat anchetatorii, adăugând că au identificat şi o serie de abuzuri ale drepturile omului comise de Armata Siriana Liberă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.