Marș al extremiștilor la Berlin, despre „domnia islamului”

Câteva mii de germani s-au adunat duminică la Berlin la o manifestație organizat de formațiunea germană de extremă-dreaptă Alternativă pentru Germania (AfD), iar alte mii de persoane participă la contraproteste, relatează Dpa.

Susţinători ai AfD au fost salutaţi cu mesaje anti-islam de lideri ai formaţiunii, în deschiderea manifestaţiei în capitala Berlin.

Beatrix von Storch, exponentă importantă a AfD, le-a declarat celor circa 2000 susţinători adunaţi la începutul evenimentului că „domnia islamului în Germania este pur şi simplu nocivă”.

Aceasta l-a invocat şi pe fotbalistul Mesut Ozil, cetăţean german, care „în pofida paşaportului german nu este german”. Ozil a fost criticat pentru că s-a întâlnit şi i-a dat un autograf pe un tricou preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, aminteşte dpa.

La fel ca la alte manifestanţii anti-islam anterioare, s-a strigat în mod repetat „Merkel trebuie să plece”..

Aproximativ 2.000 de polițiști asigură securitatea la mitingul AfD, manifestanții îndreptându-se spre Poarta Brandenburg.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

4 Comentarii

    • Merkel considera ca sunt patrioti doar cei care aduc cat mai multi islamisti in Germania! S-au cretinizat de tot politicienii germani si nu numai ei, dar germanii dau dovezile cele mai evidente de cretinism politic. Si ce daca demonstantii sunt sunt de extrema dreapta? Islamistii ce sunt, ingeri? Trebuie ca cineva sa reactineze in fata lasitatii clasei politice care primeste pe ascuns ordine de la un centru de comanda care nu are absolut nici o legatura cu interesele germanilor, dar nici cu interesele oamenilor in general!

    • asta e politica diabolica promovata de politicieni tradatori si alogeni de ziaristi tradatori alogeni !!!
      pentru a incrimina patriotismul, nationalismului, apararea identitatii nationale, satanistii iudeomasoni acuza de extremism pe toti care se opun constructiei diabolice comuniste babilonice occidentale, unde popoarele sant transformate in populatii amestecate intr-un ghiveci babilonic fara identitate cultura traditie limba, usor de controlat si manipulat prin card si cip si paine si circ !!!

  1. Așa sunt nemții, cu păsărele la cap , în anii 30 ai secolului trecut , vroiau puritate rasială, astăzi vor metisare , ambele experimente rasiale au fost făcute cu forța, atunci cu forța armelor, astăzi cu cea a banilor. O mare greșeală a fost că SUA și europenii le-au permis reunificarea, și o mai mare greșeală a fost că după sfârșitul celei de a două conflagrații mondiale Germania nu a desființata ca stat. Ca ieri germanii îl urmau orbește pe austriacul Hitler, astăzi pun in aplicare planurile unui metis frustrat cu originii austriece dinspre tată și japoneze dinspre mamă , Kalergi metisul ce a urât Europa națiunilor…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.