Măsura luată de Irlanda în privința Facebook

facebook

Irlanda va începe investigații cu privire la un posibil acces al serviciilor americane de securitate la datele private ale utliziatorilor de Facebook, după ce Comisia Europeană a declarat invalid acordul trans-atlantic referitor la transferurile de date, conform b1TV.

Potrivit Bloomberg, investigația vine în urma unei plângeri a unui fost student austriac la drept, Max Schrems, care acuză divizia din Irlanda a Facebook că transferă ilegal date către serviciile de securitate americane.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.