Meciul Steaua-TSKA suspectat de blat în Bulgaria

Jurnaliştii bulgari de la „7 zile Sport” suspectează ca partida Steaua-ŢSKA Sofia de la Cluj-Napoca va fi blat, scrie GSP.ro. Pariurile sunt cele care le-au atras atenţia ziariştilor. „Ieşi pe plus şi dacă te califici, şi dacă pierzi. Vinzi meciul, îţi iei milioanele de la casele de pariuri din Asia şi nu îţi mai pasă!”, scrie publicaţia bulgară. Un blat este cu atat mai probabil, cu cât ambele echipe au probleme financiare, iar patronul Stelei este apropiat de patronul lui ŢSKA, prin intermediul lui Giovanni Becali.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.