Medic cardiolog cunoscut, încătușat pe stradă

Cardiologul Benedek Imre, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu-Mureș a fost încătușat pe stradă, miercuri, și este cercetat pentru ultraj, după ce ar fi împins un polițist rutier, care l-a depistat în trafic, pe medic, cu asigurarea auto expirată.

Surse judiciare au declarat, miercuri seara, corespondentului Mediafax, că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș au deschis un dosar penal pentru ultraj, după ce un polițist a fost împins de către un șofer.

Aceleași surse au confirmat că de anchetă este vizat renumitul medic cardiolog Benedek Imre, fostul şef al Secţiei Cardiologie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu-Mureș, care a fost încătuşat pe stradă.

Până miercuri seară, nu fusese luată nicio măsură preventivă în ceea ce îl priveşte pe medicul Benedek Imre.
„A ultragiat un polițist. Ar fi exercitat acte de violență, ar fi împins, bruscat un polițist. A fost încătușat și imobilizat. Asigurarea mașinii îi era expirată și trebuiau să-i fie indisponibilizate numerele”, au declarat surse judiciare.
Medicul și polițistul sunt audiați, miercuri seara, iar procurorii vor stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*