Messi, autorul unei noi duble, decisiv pentru Inter Miami în MLS

Superstarul argentinian Lionel Messi a înscris o nouă dublă în Major League Soccer (MLS), contribuind decisiv la victoria lui Inter Miami cu scorul de 4-1 în faţa lui New England Revolution, sâmbătă la Foxborough (Massachusetts), informează AFP.

Messi (36 ani), care a înscris două goluri şi săptămâna trecută, în partida cu Nashville SC, cel mai bun marcator al ligii, contabilizează astfel nouă goluri în şapte meciuri în acest sezon, iar Inter Miami rămâne lider în Conferinţa de Est.

Peste 65.000 de spectatori s-au aflat pe Gillette Stadium, arenă împărţită de Revolution şi echipa din NFL New England Patriots, pentru a asista la demonstraţia octuplului câştigător al „Balonului de Aur”.

Messi a înscris golul egalizator în min.32, aducând apoi echipa sa în avantaj în min.68, după o pasă a fostului său coechipier de la Barcelona Sergio Busquets. Starul argentinian a fost implicat şi la celelalte două goluri ale echipei sale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.