Mihnea Costoiu, la o reuniune regională în Armenia

Ministrul delegat Mihnea Costoiu va participa joi şi vineri la Reuniunea regională a miniştrilor Educaţiei  organizată la Erevan – Armenia.

Potrivit unui comunicat de presă al MEN emis miercuri, reuniunea este organizată de Republica Armenia în colaborare cu Consiliul Europei şi Uniunea Europeană a Studenţilor.

Agenda evenimentului are ca temă ‘Sfera Calificărilor Naţionale: Provocări şi soluţii’ şi le oferă posibilitatea tuturor miniştrilor şi şefilor de delegaţii să participe cu prezentări ale experienţelor naţionale şi dezbateri pe aceasta temă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.