Militarul violent a fost depistat

Militarul violent a fost depistat. Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Iaşi, Anca Vâjâiac, bărbatul s-a dus la unitatea sa pentru a-şi da demisia. În momentul de faţă, acesta se află încă la sediul unităţii sale, potrivit antena3.ro.

Un bărbat din Iaşi, îmbrăcat în haine militare, a încercat, vineri, să strângă de gât în plină stradă, o femeie de 47 de ani, din primele informaţii aceasta fiind concubina sa. Victima a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, femeia fiind salvată cu greu de un trecător.

Potrivit martorilor, bărbatul face parte dintr-un batalion care a avut mai multe misiuni în Afghanistan şi era îmbrăcat în haine militare în momentul în care a încercat să-şi ucidă iubita.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.