Mircea Badea și Becali au răbufnit în scandalul care a înnebunit internetul

Mișcarea #MeToo privind hărțuirea și agresiunea sexuală a generat un lanț de acuzații, dar și controverse. Subiectul este amplu dezbătut pe ecrane, nu doar pe internet.

Mircea Badea, realizatorul Antenei 3, avertizează că unele femei habar n-au ce înseamnă hărțuirea sexuală.

„Hărțuirea sexuală nu este, în primul rând, despre sex, ci despre putere. Unii o au, alții nu. Este vorba despre raportul de forțe. Nu este similar cu violul. (…) Multe dudui din România nu înțeleg exact ce înseamnă hărțuirea sexuală. Ele cred că dacă zice unul ‘pisi, ești bunuță, te-aș plimba o tură’ este hărțuire sexuală. Nu! Poți spune că a fost rudimentar, mitocan, da, asta da, absolut, dar pentru a vorbi despre hărțuire sexuală trebuie să existe diferența de putere”, a spus Mircea Badea la emisiunea sa „În gura presei”.
„Dacă treci pe stradă și niște muncitori te fluieră nu este hărțuire sexuală. Este neplăcut, este primitivism, mitocănie, dar nu este hărțuire sexuală. (…) Mi se pare dezgustător felul în care niște dudui bagă capul în poză într-o chestie care, într-adevăr, este oribilă. Ele folosesc un astfel de moment, foarte delicat, pentru a ne spune că și ele sunt foarte tari. (…) Ipocrizie, multă ipocrizie!”, a mai acuzat Badea.
Mișcarea l-a „ispitit” și pe Gigi Becali să-și dea cu părerea. 

”Numai dacă are demoni un bărbat face așa ceva. Dacă nu ar avea, atunci ar face curte unei femei, nu așa ceva. Are un demon sau o legiune. Dacă are legiune, poate să facă viol. Dacă ai mai mulți demoni și ești mai agresiv, mai multă pușcărie”, a spus Becali, sâmbătă, într-o emisiune a Antenei 3.

Recomanda
Ioana Radu 1264 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Cam are dreptate.. Nu mai zic ca multe din ele hartuiesc barbati pe unde au acest raport de putere favorabil.. Cer favoruri sexuale.. Sunt din cele care nu prea au succes la barbati..Eu am trait asa ceva..

  2. Primitivul si mitocanul este Mircea Badea.Este despre putere.Cum se face ca barbatii nu sunt hartuiti pe strada si apelati cu „pisi” de grupuri de femei, ci doar femeile au parte de acest tratament din partea barbatilor?!

    • Fiinda barbnatii sunt5 sexul „TARE” d’aia! Si pen’ ca daca un barbata zboara „hai sa ne #####” e doar un „animal/porc/mocofan” (barbat adicva) insa o femeie este „curva”. Bon io accpat ca sunt un „porc” )as vrea sa fiu magar!) insa tu accepti ca estio o …. ?

  3. Da. De acord cu Mircea Badea. @wow : vezi ca tipul nu te-a-njurat ori insultat. Ce-mi vii cu „barbatii nu sunt hartuiti de grupuri de femei cu ‘pisi’?” De când pâna când ‘pisi’ e hartuire, si cine-ti permite sa te iei de pisici, fiinte si sensibile, si delicate, si inteligente? si de când pâna când femeile nu acosteaza? pe strada, madam, pe strada. @Io : privindu-l pe Weinstein, am vazut fotografii de-ale lui cu actrite care nu protestau, dimpotriva, ca tipul le-nlantuia mijlocul. Fiindca a cuprinde pe cineva de mijloc e-acuma „hartuire sexuala”, nu-i asa … sunt sigura ca le platea, daca voia sa faca dragoste cu ele. Si-acuma, unele santajeaza, vor mai mult, ori se razbuna pe ele însele ca n-au talent si n-au ajuns celebre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*