Reacții în presă la citarea lui Kovesi ca suspect

Mircea Badea: Va intra la pușcărie!

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a apreciat în legătură cu citarea Laurei Codruța Kovesi ca suspectă în dosarul în care a fost denunțată de Sebastian Ghiță, că fosta șefă a DNA „va intra la pușcărie”.

”E o seară pe care am așteptat-o de mult timp. Eu cred că Kovesi va intra la pușcărie. Trebuie să umfle pușcăria tot restul vieții sale. A făptuit penal foarte mult. Suntem în Stat de Drept și doamna Kovesi trebuie să plătească. Cea mai ușor de demonstrat acuzație din tot ce are este mărturia mincionasă. Asta mi se pare foarte puternică. Kovesi a declarat sub jurământ, ceea ce înseamnă că ești pasibil de pușcărie pe bază de mărturie mincinoasă”, a spus Badea miercuri seară.

La rândul său, Adrian Ursu, director editorial al Antenei 3 a comentat: „Cred că ar trebui făcută o modificare rapidă la Codul Penal – în cazul doamnei Kovesi ar trebui să fie abuz în slujire, nu în serviciu. Trebuie neapărat domnul Tudorel Toader pe asta să o modifice, dacă pe altele nu a reușit. Să bage infracțiunea de abuz în slujire însăși. (…)

Totuși, să te umpli de ridicol în halul acesta pe sfârșit de mandat și pe speranța începutului un alt mandat mi se pare încununarea perfectă a unei cariere grețoase a doamnei Laura Codruța Kovesi, adică să devină fugară acum precum Udrea, Ghiță și Bica, mi se pare absolut remarcabil”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

11 Comentarii

 1. Ha, ha, ha! Daca nu (i se) ia exemplul de la Condrea, madama Kovesi va continua sa chinuie oameni pana la varsta de pensionare, dupa care va papa pe langa pensia nesimtita si o leafa nesimtita de la CCR! Nu uitati ca dansa ii are intrun fel sau altul la mana pe multi – iar daca ar incepe sa vorbeasca despre natura reala a legaturilor sale cu anumite ambasade, ar urma un cutremur nemaiauzit care ar zgudiu Europa intreaga! Asa ca nu va fie frica: Kovesi va ajunge 100% procuror european si va nenoroci de acum incolo nu numai indezirabili din Romania, ci din intreaga Europa! Ziceti ca nu pentru ca o jumatate de Romanie se opune?? Aratati-mi un singur exemplu in care a contat opozitia Romaniei intregi! Nu aveti? Pai…. quod erat demonstrandum..

  • Domnule Krixus subscriu la ce ai zis dar am o obiecție, calitatea profesională a lui Kovesi este nulă şi ea va folosi barosul împotriva indezirabilor din Europa şi nu bisturiul în acoperirea viitoarelor abuzuri. Aici în Ro barosurile/abuzurile date de sluga Kovesi au fost acoperite de înalți judecători, sri, presa aservită care explica la lumea needucată că tot ce face Kovesi este legal sau chiar are o misiune sfântă/sacerdotală (în genul lui Corado Catani) de a curăți societatea de corupție pe când la Bruxelles lumea sau cetățenii, ziariştii nu sunt atât de proşti şi fără demnitate umană şi profesională de a înghiți inepțiile lui Kovesi.

 2. ai visat in timpul lesinului?
  Esti vrednic de mila, sper, copii tai sa mosteneasca doar genele mamei.

  • esti rupt din Editat mestere. fa ti o viata si dincolo de tastatura. daca poti.

 3. Mircica esti de o rautate maladiva! De-a lungul timpului ai rostit fraze pline de cruzime la adresa unor oameni.
  Du-te si te trateaza! Ce fel de om esti?

 4. Mirciulica provocatorul, facut pres de doua ori de acelasi motociclist pe care chiar el l-a provocat ar trebui sa taca, iar Cotidianul sa nu mai preia toate nulitatile!

 5. Inca nu si-a revenit din genunchiul in cap!Aveti rabdare,Mister Four Five Seconds va fi dat in reluare, pentru cei care au clipit la meci si au pierdut faza KO!

 6. A aparut iarasi badea-cimpanzeul isteric. O vreme m-am amuzat astultandu-i comentariile cretinoide, dar ce e prea mult strica, a devenit obositor si chiar periculos pentru sanatatea mintala sa-l urmaresti pe acest cretin. Adio Antena 3, o ascot definitiv din programarea televizorului. Ii la sa se bucure doar Voiculescu si trupa lui de propriile emisiuni, sa si le urmareasca singuri, mie imi ajunge.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.