Mircea Lucescu, un nou succes cu Şahtior

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat pentru a şasea oară Supercupa Ucrainei, după ce a învins-o pe marea sa rivală Dinamo Kiev cu scorul de 2-0, la Lvov.

Golurile au fost marcate de Gladki ’75 şi Marlos ’90+3. Şahtior Doneţk a mai cucerit titlul în 2005, 2008, 2010, 2012, 2013 şi 2014.

La începutul partidei, Mircea Lucescu, tehnicianul alături de care Șahtior a cucerit toate Supercupele din palmares, a primit pentru a şaptea oară la rând premiul pentru cel mai valoros antrenor din sezonul trecut şi al optulea de când antrenează în Ucraina.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.