Mircea Popescu, despre declarația Soranei Cîrstea

„Faceți bărbații masculini din nou.
Faceți femeile feminine din nou

Faceți copiii inocenți din nou.”SORANA CÂRSTEA

Nu știu dacă am văzut un crez exprimat mai succint pentru respectarea normalității, pentru apărarea valorilor pe care se bazează umanitatea.

Și împotriva simplei enunțări a unei poziții civice și umanitare, împotriva unui mesaj demn și curajos, s-a declanșat TEROAREA instituită de dictatura progresistă.

Sorana Cârstea a intrat în mașina de distrus oameni a ideologiei LGBTQ.

Și extrem de gravă este lipsa de reacție a principalelor medii de informare și formatoare de opinii din România, care de data asta, nu îndrăznesc să-și exprime opinia, nu îndrăznesc să apere dreptul la exprimare liberă a unui cetățean român, atacat pentru crezul sau părerile sale.

Și nici lumea politică românească.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 22
Author

49 de Comentarii

 1. Femeia aceasta nu locuieste in Rromania de mai bine de un deceniu, de ce este obligatia statului sa o apere de consecintele afirmatiilor stupide pe care le face?

  • Tara aia de care scri tu asa urat cu 2 de r, este la ma-ta acasa! Ai merita sa ti se ridice cetatenia! Ori esti vreun bozgor din ala care ne uraste de moarte?

  • Toata admiratia pentru Sorana Carstea. Jos dictatura mondiala progresista! Ne-am saturat pana peste cap de propaganda ei abjecta si absurda precum si de toate actiunile ei inclusiv limitarea libertatilor cetatenesti, cenzura si intoleranta la opiniile care sunt diferite de mizeriile lor.

  • @ Răspunde-i lui Valah. În primul rând statul român trebuie apărat de niște cretini ca tine, care neștiind pe ce lume se află s-a luat după mini gloata LGBTQ, ca să se afirme și ei cumva, dar care sunt contra naturii, în cel mai dur și larg sens. Sorana nu trebuie apărată pentru afirmațiile de bun simț de care se face vorbire. Nu, NOI TREBUIE SĂ NE APĂRĂM DE NIȘTE DEZAXAȚI BIOLOGIC, care vor să impună majorității tăcute niște aberații mutații biologice, ca fiind normale, dominante. Dacă am fi și noi, normalii, atât de vehemenți, măcar 10 % ca voi, nu ați mai îndrăzni să ne impuneți modul vostru de a fi , anormal, ca fiind normal.

 2. un APEL LA NORMALITATE care trebuie sa se auda puternic in mass-media romaneasca .

  Oamenii trebuie reinvatati sa se comporte n o r m a l.

  Lasati acest articol pe Prima pagina macar 1 saptamina .

  Desteapta-te romane

 3. Jos palaria !, pentru Sorana Cirstea ! Felicitari pentru curaj !

 4. „împotriva unui mesaj demn și curajos”

  -nu!
  a folosit IMPERATIVUL
  a capatat ce merita.

 5. „o femeie frumoasa este mai frumoasa decat toate florile,decat toate apele limpezi de munte,decat toate poienile verzi…”Acad.Prof.
  Iorgu Iordan.
  are dreptate Sorana:asta e normalitatea si frumusetea vietii !

 6. Ma da minoritatea asta agresiva chiar face ce vrea ea si distrruge vieti asa ca este ea puternica?
  Butoiul cu pulbere tocmai ce s-a apropiat foarte tare de foc! In SUA aia nu au mai cumparat o marca de bere doar pentru ca i a enervat la culme si au ajuns la saturatie din cauza unei reclame facuta de un minoritar din asta!
  Apropos, cuvantul minoritar o sa capete sens peiorativ? Oare oamenii normali, cei fara deviatii, vor mai suporta mult?
  Vai de fundul lor de progresisti!

 7. Ceea ce a declarat Sorana este ceea ce exista si a exprimat-o foarte frumos si elegant. Ca altii au alte idei, este fix treaba lor.

  A avea teama de agresivitatea lgbt-ist este o atitutine sinucigasa. Indiferent cita galagie vor face, nu vor putea schimba esenta vietii.

 8. Felicitări Soranei..In mod normal toți cei NORMALI trebuie să se grupeze in jurul ei și să condamne orientările agresive, nenaturale și contre bunului simț, sau chiar al legilor, pe care o reprezintă curentul ”gender”,.la braț cu imigrația ilegală islamistă. O asemenea tentativă de sinucidere colectivă europeană nu poate fi admisă.. iar de stai și rabzi ”democratic” și de ești normal, apoi uite cum te condamnă, te scuipă, te injură cei care au ”libertăți” nepermise,.scoase din dormitor..E cazul la replică..

  • Bravo Sorana! Bravo! Ești o personalitate care atunci când spui ceva esti luată în considerare. De aceea ceilalți nu vorbesc. Felicitări!

 9. Asta-i lumea normală…Felicitări Sorana!…
  De ce nu reacționează media din românia ?…prin simplul motiv că e plătită de organizația criminală condusă de Gyuri Soros!…

 10. Bă „valah”, tu ești (editat) da’ p***t (editat) rău de tot!

 11. Bravo Sorana !
  Să crape de ciudă leghebeteii cu pene mândre-n ? !

 12. „scoateti banii din Sport,
  scoateti drogurile din Sport,
  in shuturi!”

 13. Oameni buni, am scris despre actiunile la vedere cu panouri publicitare uriase, stradale si la vedere in 3 limbi: engleza, germana si italiana, publicitatea vizibila pentru: pro familie compusa din mama=sotie=femeie, tata=sot=barbat si copil=baiat si fata! De ce e luata in suturi femeia asta? Doar pentru ca e romanca si legislatia din Romania e dea’m boulea incat toate panaramele castiga in justitie pe nemerit si fara baza?

 14. Leghebetistii sunt urmasii BOLSEVICILOR, sunt INCAPABILI DE ALTFEL DE REACTII. Bravo SORANA!

 15. Eu aș fi concluzionat simplu șo la obiect: Sorana Cârstea e din Târgoviște ( de care bineînțeles acefalii n-au auzit , deși acesta acum 600 de ani , era un mare oraș , la Uesei fiind atunci *Șerpărie ) . O scurtă perioadă acolo a *filmat și domnitorul Vlad al III-lea Țepeș, căruia ei îi zic Dracula . Deși e total eronat , nu le putem refuza *plăcerea . Ce i-ar mai fi ^satisfăcut el acuma!

 16. Respect Sorana ? te felicit ? LGBTQ sunt cancerul umanității

 17. …ei sunt putini dar au pus mana pe instrumentele de comunicare…sunt voci care au aparat-o si pe sorana si valorile pe care aceasta le-a exprimat, dar sunt interzise la aparitia pe canalele de comunicare…ca si in cazul votului, important este sa pui mana pe instrumentele de control, nu sa convingi votantul sa puna degetul pe buletinul tau…

 18. Comunitatea LGBT este folosită ca instrument de presiune, ca orice altă comunitate minoritară. Școala de la Frankfurt a inclus printre membrii săi pe guru din anii 1960 al Noii Stângi, Herbert Marcuse (denunțat de Papa Paul al VI-lea pentru teoria sa a eliberării, care „deschide calea pentru licență mascată drept libertate”), Max Horkheimer, Theodor Adorno, popularul scriitor Erich Fromm, Leo Lowenthal și Jurgen Habermas – probabil cel mai influent reprezentant al școlii. Pentru a promova revoluția lor culturală „liniștită” – dar fără a ne oferi direct idei despre planurile lor de viitor – școala a recomandat (printre altele):

  1. Crearea infracțiunilor de rasism.
  2. Schimbare continuă pentru a crea confuzie
  3. Predarea sexului și homosexualității copiilor
  4. Subminarea autorității școlilor și a profesorilor
  5. Imigrație uriașă pentru a distruge identitatea.
  6. Promovarea consumului excesiv de alcool
  7. Golirea bisericilor
  8. Un sistem juridic nesigur, cu părtinire împotriva victimelor infracțiunilor
  9. Dependența de stat sau de prestații de stat
  10. Controlul și debilizare prin intermediul mass media
  11. Încurajarea destrămarii familiei

 19. Felicitari Sorana!Un adevarat roman poate locui oriunde in lume,nu numai in Romania.

 20. Felicitari Sorana pentru curajul tau in aceste vremuri atat de bolnave si porcoase.

 21. Dacă am avea coloană vertebrală, sau mai pe românește, dacă am avea măcar o pereche de fudulii, am face din d-na Sorana un simbol al restaurării normalității, naturalului, bunului simț, firescului, în Romania și nu numai. Dacă suntem așa de democrați, de ce nu se aplică și în aceste deviații, tip LGBT, legea majorității. Să nu permitem unei minorități să-și impună modul de a fi, mergând până acolo încât să fie interzisă majorității exprimarea propriei păreri, atitudini. Dictatura majorității, pe care se bazează democrația s-a transformat în dictatura minorității, dar o dictatură mai dură decât cea nazistă sau comunistă. Nu mai ai voie nici să gândești altfel decât această minoritate, nicidecum sa-ți mai și expui părerile. Să nu se înțeleagă că pledez pentru oprimarea acestor nefericiți ai sorții, ai naturii. Nu, nu au decât să existe, să facă ce vor, între ei, dar nu pot accepta sub nicio formă să impune ei altora stilul lor de viață, JOS DICTATURA MINORITĂȚII, indiferent de forma de manifestare. Cinste ție Sorana.

 22. Felicitari Sorana si rusine „formatorilor de opinie” din media care prin pozitia lor de tacere ca porcul in cucuruz dau dovada de o lasitate scarboasa.

 23. Da, Sorana, ca tine gandesc miliarde de oameni. Aceasta este normalitatea care reprezinta omul. Restul deviatiilor (homosexualitatea, transsesxualitatea, etc) sunt aberatii pe care orice alta specie de pe planeta le elimina ca sa isi asigure supravietuirea. Doar specia umana care se autodeclara inteligenta (dar nu e atata timp cat tot ce face este impotriva ei) a coborat atat de jos incat nu mai poate face asta si isi pune in pericol propria existenta, dand apa la moara curentelor descentrate si periculoase prin vocile si banii unor nebuni.

 24. Da, dar este vorba de un alt Popescu, Mircea Popescu, caci celalalt, necesita tratament de specialitate anti zoaiele si mahalagiala in care inoata. Stim f.bine ca WTA, de la Billie Jean King, Navratilova, Mandlikova, Amelie Mauresmo, Wytvanck sau Samantha Stosur, debordează numai feminitate. PS: Nu știu dacă asta chiar a urmărit Sorana, dar oricum Bravo ei !

 25. „Lupta e lungă”

  Aiurea, de unde le scoateti, ei sunt decat 10% frustrati. Astora trebuie dat la operatie, ceata lui Pitigoi, dai intr-unul, tipa doi. Terminati cu ideiile unui bosorog de 93 de ani cu fiul cel mai apreciat pozat permanent cu un noncolorat in spate, la Curtici-gara. La ei, in privat, pot face ce vor, ca nu se pot inmulti, obraznicia vine de la manifestarile publice care produc decat voma.

 26. Legebetistii trebuie INTERZISI prin LEGE in Romania,exact ca in Ungaria ! Sa se duca in Olanda, tara unde porcariile sunt „la ele acasa” !!

 27. PPS: Cristinele, dă-te jos din corcoduș ca ai cartofi prăjiți !!!

 28. Pentru a dovedi ca este un om de nadejde ,Sorana Carstea sa se inscrie in AUR. Sa-i faca concurenta Sosoacei.

 29. Preda Gogu Exact,in Ro sa ramana toti inapoiatii,analfabetii,crestinii care urasc ,auristii ,betivii si asistatii.Ceilalti oricum vor pleca.Satui de prostia care domina Romania.

 30. Sorana, ai sustinerea noastra.
  Organizam concurs pt designul unui drapel anti LGBT. Premiul: 5000 lei. O intrega linie fashion in culorile anti va fi patentata de castigator.

 31. Pana azi securistoidul Valah/doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE a fost tolerat de CAMARAZII AGENTI SOVIETICI pt ATEISMUL ANTISEMIT ANTIROMANESC militant si iata CINE-I DE FAPT mac acul ceausist!Noua CLONA SOVIETICA kirlian a studiat istoria Comintern
  in care „scoala bolsevica de la Frankfurt” a jucat un rol propagandistic crucial la nivel universitar, de PROFI AGENTI SOVIETICI!
  Nu am inteles de ce ANTISEMITRII care URASC EVREII nu au supus tirului dejector aceasta „scoala” colcaind de FOSTI EVREI inainte de bolsevizare, ba chiar de-a lungul timpului m-au ANATEMIZAT ca le-am demascat SORGINTEA COMINTERNISTA? In COLHOZUL BOLSEVIC european linia directoare COMINTERN e axata pe PERVERTIREA NOTIUNII DE LIBERTATE care a condus la excesele actuale, pretentiile absurde ale unor nefericiti, multi VICTIME ale unor DEZ AXON ATI!!!Apropo, Securitatea forumului a uitat sa mai arunce in lupta
  CLONA dezaxon zis Salvamar/Yahweh/tomlin…Tenismena noastra e cu atat mai de felicitat cu cat traind in Occident putea cade usor
  in CAPCANA cu „libertatea ca necesitate inteleasa” de ORIGINE MARXISTOIDA, actualmente NEOMARXISTOIDA!!!

 32. @kirlian,
  Domnule, ce s-a gandit s-a facut si ce s-a facut da roade. Problema cu scoala de la Frankfurt nu mai are cum sa fie intoarsa. Pana azi. Ce poate fi facut pentru maine, asta-i interesul. Deocamdata, politicile neomarxiste sunt in voga. Pana cand? Pana se va face o masa critica si la conducerile statelor care conteaza vor ajunge curente politice ostile ideilor amintitei scoli si lumea (bizonul alegator) va pune „stempelul” unde trebuie si unde-i sta bine. Sper ca din ce in ce mai multa lume sa-si scrie votul politic „cu mana dreapta”, mana care scrie frumos si citet.

 33. HAITELE de ji vine securistoide si-au schimbat specia, nu sex-ul, devenind motani cunoscuti ca intransigenti cand pe acoperisuri
  vreo core pisicoasa nu da din coada ademenitor!!! Se putea ca un SECURISTOID ca kilian sa nu apara la pachet cu o alta CLONA care sa „miaune la fel de miorlaitor”!!! Astept pleonasmaticii intransigenti… Ce vor acesti dez axon nati, ca BOLSEVISMUL sa nu mai fie implicat ca AUTORUL PERMANENT al CRIMELOR CONTRA UMANITATII!!!Ei fiind niste marxistoizi ordinari au tupeul la fel de ordinar
  sa puna la zid „neomarxismul” care e de fapt RECRUDESCENTA marxismului/bolsevismului!!! Se doreste o RUPTURA ideologica marxism-bolsevism care sa NEGE CONTINUITATEA asigurata de Lenin!!! In fanatismul lor nu realizeaza ca „neomarxistii” sunt COMINTERNISTII si ODRASLELE LOR care in 1989 au asigurat CONTINUITATEA BOLSEVICA sub „acoperire capitalista”!!!

 34. BRAVO Sorana Cirstea ! Jos palaria ! Ticalosii ca @valah (numai valah nu este !) sa se duca-n pi… mamii lor si sa se nasca din nou in alta parte !

 35. Nu m-ar mira ca ticăloșii pe invers s-o taxeze pe Sorana cumva la tenis. Altfel n-au cum, jigodiile!

 36. Charlie ,nu vrei sa tii ceva in gura de la ,, HAITELE de jivine securistoide ,,???, ca esti prea tembel !!!

 37. @ Marele scUrs , tu care acum ceva timp in urma, 2-3 ani parca, te declarai „un pic homosexual”incerci normalitatea ? Du-te la ai tai si lasa-i pe cei normali in pace.Si da Sorana are dreptate. Pentru mine : „Femeia este cel mai frumos si mai scump dar ,dat de Dumnezeu barbatilor”!Auguri!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.