Mușchiuleț de vacă în foietaj

Un mare clasic al bucătăriei franceze, mușchiulețul de vacă în foietaj este cel mai apropiat de rețeta ”mușchiuleț a la  Wellington”, mare clasic al bucătăriei tradiționale. Este o apariție elegantă și savuroasă pe mesele de sărbătoare. Crusta și ciupercile servesc de garnitură. Sucul cărnii, reținut în foietaj, face ca această preparație culinară să fie foarte ușor de degustat și îi aduce un plus foarte agreabil.

O reţetă culinară de Monica Anescot, pe care o găsiţi aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Cand ispitesti in post inseamna ca esti rau-voitor si – tinand cont de numarul majoritqr de ortodox chia e lipsa de bun simt.
    Ceva de post nu ai gasit tovarasa?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.