Naomi Osaka, dezvăluiri după meciul cu Halep

 Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 44 WTA, a dezvăluit că nu se aştepta să o învingă pe Simona Halep atât de clar, scor 6-3, 6-0, şi a explicat cum a reuşit să obţină acest succes.

„Am încercat să îmi pun în aplicare planul de joc. Să întâlnesc pe cineva atât de bun ca Simona şi să înving cu un astfel de scor e mai mult decât mi-am dorit. Planul a fost să trimit cât mai multe mingi înapoi, să fiu mai consistentă. Asta nu mi-a reuşit la Australian Open, unde am pierdut. O să mă antrenez pentru finală, nu am timp pentru altceva în ziua liberă. Sunt recunoscătoare că fanii m-au susţinut pe toată durata partidei şi sper să o facă şi în ultimul act”, a declarat Osaka.

Simona Halep, liderul mondial, a fost eliminată în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a pierdut, sâmbătă dimineaţă, cu scorul de 6-3, 6-0, în faţa japonezei Naomi Osaka.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

11 Comentarii

  1. Daca pina si Nagasaki Musaka asta a caftit-o … domne, eu cred ca din doua una : ori fatuca (Haleapa) e slaba si nicidecum nu-si merita locul ocupat in clasament, ori e pusa pe facut avere pe cai mai putin „ortodoxe” (case de pariuri) … Am zis !

  2. Intelegem … intelegem … ca sa folosim un termen tot din tenis imprumutat, japoneza vrea sa ne spuna ca Haleapa „i-a ridicat mingea la fileu” … eiii, da’ cine e frumoasa si bogata astazi ? …

  3. @Roland Garoi: ca bine zici, mai bine sarac si prost ca dumneata, decat bogat si destept ca Halep!

  4. @gigi ai dreptate, o proasta care numai anul acesta a castigat doua milioane de dolari, iar dumneata, geniul Caracalului, ai primit de 3 ori pensia!

  5. 3-6;0-6b „nu stiu ce a fost cu mine/ce s-a intamplat”;deci nici asta nu stie.; ca tenis m-am lamuritde mult cat stie

    • Probabil ca data viitoare o sa ne spuna ca, pe timpul meciului, a fost rapita de extraterestri, care au facut experiente pe ea ! Iar cind a fost depusa din nou pe teren, din nava intergalactica, s-a trezit mai bogata cu un milion de dolari, spre bucuria Mariutei !

  6. @@Roland Garoi:: draguta, ai foarte mare dreptate! cel mai bine in viata si pentru lume este sa fii un geniu local, necunoscut in comunitate, facand nimic, un nimeni in constiinta natiunii si in plus sarac cu duhul si la bani, decat bogat, fiind primul intr-un domeniu, bogat si facand cinste tarii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.