Nebunie de mărţişor: zeci de tarabe au invadat trotuarele din Capitală

 A început nebunia de mărţişor. Zeci de tarabe au invadat trotuarele din Capitală şi i-au atras pe oameni ca un magnet. Mii de oameni s-au înghesuit să cumpere un trifoi cu patru foi sau un coşar de la tarabele din Bucureşti, conform Antena3.ro.

Afişele care anunţau mari reduceri , i-au făcut pe cumpărători să ignore aglomeraţia şi coatele primite de la cei din jur. Comercianţii au afişat „preţuri bombă”- 1 leu mărţişorul, e drept, de calitate îndoielnică, mărţişoarele fiind norocoase şi de prost gust. Dar ce mai contează atunci când totul se negociază.

Ascunse după tarabele cu mărţişoare sclipitoare, au stat cele lucrate manual. Ceva mai scumpe, dar făcute cu măiestrie, podoabele au avut clienţii lor.

Departe de aglomeraţia de pe stradă, în magazine luxoase, domnii generoşi au cumpărat pandante simple, cu un singur diamant sau mai multe. S-au vândut puţine, însă profitul patronilor l-a depăşit cu mult pe cel al comercianţilor stradali, care au avut mii de clienţi.  Pentru un singur mărţişor, din aur de 18 karate, încrustat cu diamante şi safire, domnii au plătit chiar şi 40 de mii de lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.