Niciun supraviețuitor în tragedia aviatică din Mali

Preşedintele francez François Hollande a anunţat vineri că nu există „niciun supravieţuitor” în urma prăbușirii avionului Air Algerie, în nordul Mali.

Hollande a anunțat totodată că una dintre cutiile negre a fost găsită.

„Nu există, din păcate, niciun supravieţuitor. O cutie neagră a fost recuperată şi adusă la Gao”, în nordul Mali, de către militari francezi care au securizat zona, a spus președintel francez.

Acesta a mai precizat că toate ipotezele, în special cele referitoare la condiţiile meteorologice, sunt luate în calcul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.