Noi succese pentru tenismenii români peste hotare

Perechea formată din românul Florin Mergea și croatul Marin Draganja a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului de la Hamburg, dotat cu premii în valoare totală de 1,3 milioane de euro.

Cei doi au învins în finală, cu scorul de 6-4, 7-5, într-o oră şi 18 minute, perchea Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 1.

Românul și croatul au obţinut pentru această performanţă 84.970 de euro şi 500 de puncte ATP.

Tot duminică, românca Cristina-Andreea Mitu, cap de serie numărul 2, a câştigat turneul ITF de la Darmstadt (Germania).

Competiția este dotată cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Mitu a învins-o în finală, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva elveţianca Viktorija Golubici, cap de serie numărul 4.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.