Sute de kilograme de carne au fost descoperite la sfârşitul săptămânii trecute de autorităţi, aruncată în lacul Tarniţa.
Şeful Laboratorului Sanitar-Veterinar Cluj, Marian Mihaiu, a declarat că pe baza aspectului cărnii găsite în lacul Tarniţa, a structurii fibrei, aspectului grăsimii şi a consistenţei acesteia „subscrie pentru carne de cal”.
„Avem probe şi contraprobe sigilate, recoltate din peste 30 de saci, care reprezintă probe de carne aduse de la Tarniţa. Din investigaţiile noastre, pe baza aspectului cărnii, structurii fibrei, aspectului grăsimii, consistenţei acesteia, subscriu pentru carne de cal. Dat fiind faptul că avem de-a face cu bucăţi de carne, fără parte osoasă, fără organe, va trebuie să avem şi confirmarea unui institut de referinţă, Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Bucureşti, unde vom trimite aceste probe, urmând a avea confirmarea”, a declarat, duminică, presei, şeful Laboratorului Sanitar-Veterinar Cluj, Marian Mihaiu, citat de Mediafax.
Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.