Olguța Vasilescu, despre programul PNL

Lia Olguța Vasilescu a criticat proiectul programului de guvernare al PNL, prezentat sâmbătă, afirmând că este o „fițuică”.

Vasilescu a catalogat documentul ca fiind unul lipsit de credibilitate.

„După ce a susținut, cu surle și trâmbițe, că o să obțină majoritatea politică în Senat și tot ce a reușit a fost să se facă de rușine, acum, noul PNL lansează public o fițuică pe care scrie mare „amatorism” și pe care o numește „program de guvernare”. Marea problemă a liberalilor sau, mai corect, a noului PDL vopsit în galben și albastru, este lipsa de credibilitate, în condițiile în care cel nominalizat să își asume așa-zisul program de guvernare este Cătălin Predoiu. În calitate de ministru în guvernul Băsescu-Boc, un guvern al rușinii naționale, domnul Predoiu a semnat propunerea de tăiere a pensiilor și a salariilor, a fost de acord cu închiderea spitalelor și cu majorarea TVA, a semnat pentru ca România să se îndatoreze la FMI mai rău decât pe timpul lui Ceaușescu”, a arătat Olguta Vasilescu intr-un comunicat de presa.

Vicepreședintele PSD mai susține că Predoiu ar trebui sa dea explicații în dosarul ANRP al Alinei Bica, iar Vasile Blaga ar trebui să dea lămuriri privind acuzațiile de luare de mită și finanțări ilegale ale PDL din dosarul Microsoft.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.