Oprescu, întrebat dacă vrea să candideze la Preşedinţie

Întrebat dacă intenționează să candideze, în 2014, la Preşedinţie, Sorin Oprescu a  spus că vrea să se ocupe de treburile lui și că sta în banca sa.

„Nu-mi trece prin cap în acest moment, am spus foarte clar, nu îmi trece prin cap, mă ocup de ale mele, stau în banca mea”, a spus primarul Capitalei  la ProTv, potrivit Mediafax.

Oprescu a mai spus că se uită în ţară din poziţia de primar general al Capitalei, cu responsabilităţi, şi  că vede că „dreapta nu este conturată, stânga are şi ea problemele ei”.

Întrebat dacă „poporul PSD” este încântat să susţină un candidat liberal la Preşedinţie, Oprescu a răspuns: „Nu, dar nu din cauza substanţei, ci din cauza relaţiilor la nivel judeţean”.

Pe de altă parte, întrebat dacă l-ar vota pe Crin Antonescu la Preşedinţie, Oprescu a răspuns: „Da, sigur că da, i-aş vota pe toţi, dar nu în acelaşi timp”.

Întrebat cum ar vota dacă va candida şi Victor Ponta, Oprescu a răspuns: „E, atunci e mai greu, dar din câte ştiu Victor Ponta nu prea… Nu vreau să bag şi eu dihonia”.

Oprescu a comentat, răspunzând unei întrebări, atacurile dintre  Antonescu şi  Ponta: „Se apropie alegerile, îi mai şoptesc unii lui Crin «Tu trebuie să fii de dreapta»”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.