Panică la cabana lui Adrian Năstase

Un incendiu a izbucnit, duminică, la anexa unei cabane din staţiunea Azuga, care aparține familiei fostului premier Adrian Năstase.

Potrivit ISU Prahova, a ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 32 metri pătrați.

Treisprezece turişti din cabană au fost evacuaţi preventiv, cabana nefiind afectată de incendiu. Nicio persoană nu a fost rănită.

În anexa afectată de flăcări erau depozitate aparate electrocasnice. Reprezentanţii ISU Prahova au declarat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Incendiul nu a afectat structura clădirii.

Turiştii evacuaţi erau cazaţi la pensiune şi veniseră acolo pentru a petrece Revelionul.

Potrivit unor surse locale, imobilul aparţine familiei lui Adrian Năstase.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

12 Comentarii

 1. Le Chalet??:)))Mania grandorii nu are medicatie,doar pamantul…..

 2. Asta este una din cele sase case ale lui Nastase? Cand o sa aflam de restul, adicatelea de celelalte cinci case? Cum oare se face ca toti bastanii politicieni( de toate culorile politice) au cumparat pe doi lei vilele construite cu sudoare de poporul roman si pe procurori nu-i intereseaza fiindca nu a facut nimeni reclamatie? PE baieti nu-i interesze sa decapeze doar cate un prim-ministru. Dar oare Mazare a furat singur? Organele statului astepta sa faca cineva reclamatie si nici atunci nu se misca. Asa ca, smecherii au transferat (au furat) cu acte in regula bogatia averea poporului roman in buzunbarele proprii fara sa plateasca ceva si acum se distreaza pe plaje exotice! Dupa 28 de ani au inceput sa-si dea la gioale fiindca unul a furat mai mult decat altul.

  • României, dacă nu ar fi o colonie de facto, i-ar trebui o conducere militarizată, de bună credinţă, care să confişte toate averile luate cu japca, chiar cu acte ,,legale”.Dar, asta e, nu ne lasă ,,stăpânii” care s-au înfruptat aşişderea cu concursul ,,îmbogăţiţilor”(de fapt, al hoţilor).

 3. La imaginea prezentata lipseste sloganul „Aici sunt banii dumneavoastra romani „

 4. o fi o incercare de razbunare ROMPETROL via destin…tipu i mizer si putred ..noroc cu lavanda ..

 5. „Dragilor”, cine sunteti:1.Cei care fiscalizati o cisterna din zece, de motorina sau benzina, iar noua erau praduite de voi;2.Hotii de „fier vechi” si nu numai, care furati fierul pe iesirile secundare ale Sidex, dinspre Movilita urmand al pradui prin intrarea principala in Combinat, sau:3.Cei „asistenti” la distrugerea Romaniei care il sufocati cu „informari” parca provenite de la casele de handicapati si retardati de era nevoit sa le arunce la cosul de gunoi ?!.Ce va-ti mai batut joc de omul asta ?! Unde ar fi fost acum Romania cu un astfel de OM la conducerea Romaniei…?! V-a placut Basescu, jigodiilor ! Ce mai semanati cu el…?!

  • alcibiade,va-ti se scrie v-ati,cat despre un asemenea om la conducerea Romaniei,am vazut de ce a fost in stare,pana si bideul si l-a adus din China,fara taxe.De Behtel,rompetrol,cele n-espe mii de case,cat si multe altele nu le pomenesc.Cat despre comparatia cu basescu nu ai nimerit-o sunt doi comunisti imputiti ce au ajuns la conducerea Romaniei praduind-o cum nu a facut-o nimeni in istorie !

  • Cu Năstase, România ar fi arătat acum fix cum arată. N-ar fi fost nicio schimbare. Același statut neoficial de colonie l-ar fi avut.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.