Patriciu, EXECUTAT SILIT DE BĂNCI

Dinu Patriciu va fi executat silit. Judecătoria Buftea a admis cererile în acest sens înaintate de o bancă comercială, pe numele omului de afaceri. Deciziile, primele de acest tip, ar putea fi doar începutul unui lung şir, având în vedere că miliardarul pare să aibă probleme asemănătoare cu încă cel puţin trei bănci din România.

Dinu Patriciu este executat silit din cauza unui credit luat pentru Minimax şi care, potrivit revistei Capital, se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro. Sunt însă mult mai multe împrumuturi cu probleme, care ajung la aproximativ 45 milioane euro.

Afacerile lui Dinu Patriciu au ajuns la apogeu în 2009, când a fost inclus în topul Forbes cu o avere estimată la 1,3 miliarde euro. În prezent însă, mai toate firmele efervescentului om de afaceri au mari probleme. Cel mai răsunător eşec este legat de reţeaua de magazine de cartier, Mic.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.