Patronul de la Ferma Dacilor, primele imagini

Opt oameni au ars de vii în complexul turistic Ferma Dacilor mistuit de foc. Fiul patronului Cornel Dinicu a murit și el. Băiatul avea 11 ani.

Tatăl poartă tabloul fiului său după el.

Victor era pasionat de hochei, activa în cadrul unei echipe din Galați.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au deschis un dosar penal pentru distrugere şi ucidere din culpă.

26 de oameni erau cazați la pensiune în momentul izbucnirii incendiului.

Soacra patronului,  detalii despre pierderea nepotului 

„Fiica mea este soția patronului. A simțit că iese fum și l-a sculat pe el (n.r. – pe patronul pensiunii) și a zis: este fum în cameră. Așa au reușit și s-au salvat.

Doi copii (n.red. au salvat din flăcări)… și unul nu. Era cu alți copii, se juca”, a declarat bunica minorului mort în incendiu, potrivit Antena 3 CNN.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. „Tatăl poartă tabloul fiului său după el”, ca să cerșească astfel mila opiniei publice și implicit a lu’ Organili!
  Un jeg, vinovat de moartea fiului lui, și a celorlalți!

 2. „Tatăl poartă tabloul fiului său după el”, ca să cerșească astfel mila opiniei publice și implicit a lu’ Organili!
  Nu-l mai numiți „patron”, spuneți clar ce este: INTERLOP!
  Un jeg, vinovat de moartea fiului lui și celorlalte persoane!

 3. Cică prefectul de Prahova-Ploiesti a cerut date la ministerul economiei despre toate pensiunile care închiriază la negru in judet! Propun sa ceara date la SRI/primari daca exista și dacă nu a fost informat înseamnă că nu a fost informat! Hoții privati criminali trebuie sa ajungă la Sighet pe lespedea umeda unde a stat Coposu!

 4. Și marmota învelea ciocolata. Povești nemuritoare de la cap la coadă și de la coadă a cap.

 5. Tribal popor! Lăsați omul cu durerea lui! Că a fost interlop, că nu a fost, că a greșit, că nu a greșit, cine sunteți voi, procurorilor de ocazie, să folosiți categorii filozofice imuabile, peremptorii, care niciodată nu vor fi aplicabile oamenilor? De unde știți voi cine e vinovat? Ați fost acolo? Sau sunteți arși de o plăcere internă de a vă compensa minusurile vieților voastre? Incendiul urii voastre mistuie în gol, tot goi rămâneți! Băi, leproșilor morali, cine sunteți voi să vă vomitați ura pe toate siturile care vă mai permit comentariile? Plini de frustrări, urmărind doar greșelile altora, ale voastre fiind scuzabile întotdeauna, niște primitivi incapabili de sentimente, vânători de baloane de zgomote, niște animale imunde!
  Credeți-mă, sunt un individ extrem de corect, dar mi-e imposibil să înțeleg cum niște specimene cu nimic mai prejos decât acest individ (sau poate nu!) sunt pururi prezente să disece moral, cu vorba, orice împrejurare. Arătați-ne cerficifatul de moralitate, prezentați-vă catalogul faptelor morale, altfel, nu sunteți decât niște pigmei ce călăresc pe cocoașa dublului standard.

 6. Autoritatile sunt vinovate. Patronii vor profit si bani. Dar autoritatile trebuie sa-i oblige sa aibe sa aibe AVERTIZATE LA INCENDIU cu senzori de fum. Costa 2 mii euro. La fum suna sirena si fug toti din cladire. Punctul 2 pompier al hotelului sau salilor de spectacol cu stingatorul in mana. Patronul a platit dar si el e victima ca autoritatile nu isi fac treaba. Alrahat de ce nu cere la toate pensiunile sisteme de protectie. Da afara pe unu si vine altu si nu se schimba nimic.

 7. Nu montează nimeni senzori de fum în restaurantele pensiunilor, fiindcă după aceea nu se mai poate fuma înăuntru…

 8. Peste o saptamina se va uita totul, o alta mizerie organizata, protejata si mulsa de catre securistii zilei de azi se va prabusi sau arde iar subiectul nu va mai fi de actualitate … (parca si ala de e acum la „Energie”, cu taticul unul dintre jefuitorii Bancorexului, a avut un fiu inecat in piscina vilei de pe Coasta de Azur, si acum e bine mersi, mare „specialist” !)

 9. „Patronii” nu au răspundere civilă, penală, administrativă. Societățile comerciale sunt conduse de administratori, ei poartă răspunderea. Înțeleg că „patronul” respectiv nici măcar nu figurează ca proprietar. Nici dacă era proprietar nu avea nicio răspundere. Dacă explodează o rafinărie Petrom sau centrala Nuclearelectrica acționarii lor au răspundere zero, inclusiv miile de acționari persoane fizice, unii cu doar câteva acțiuni.

  Este regretabil că Cotidianul nu stopează avalanșa de referiri eronate în mass-media referitoare la „patroni”: Patronii de la Colectiv, de la Crevedia, de la… Nu are niciun sens cuvântul „patron” în aceste cazuri, în care răspunderea este exclusiv a administratorilor legal numiți și care au acceptat funcțiile respective.

 10. @ subiectiv,iordanescu

  Sictir potae.daca ard copii tai mai mananci asemenea laturi ???

 11. @s
  Primitivule, moralistule, ai nevoie de vreo 20000 de ani să ajungi pe craca civilizației. Și de încă vreo două crengi pentru a fi tangent cu rațiunea. Învață să scrii, apoi poți emite și sunete cu pretenții de puneri la punct. Nu e „copii tăi”, ci „copiii tăi”. Lipsește și o virgulă. Vezi că a sunat Pruteanu și-și vrea gramatica înapoi!

 12. Subiectiv,

  Mai goe,ai devenit super civilizat decand nu mai faci caca in fundul curtii? Asta e doar in mintea ta….
  Civilizat era derbedeul ala care a facut o afacere fara nici o autorizatie???
  Acu sa i plangem de mila??

  Cred ca trebuie sa revii la wc ul din fundul curtii..acolome locul tau ..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.