Paul Stănescu: „O făcătură”

Senatorul PSD Paul Stănescu, președinte al PSD Olt, a declarat, luni, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului, că le va ruga pe Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh să nu-şi dea demisiile din funcţii, deoarece dosarul DNA „e o făcătură”.

„Eu le voi cere să nu-şi dea demisia. Am spus de la început. Pentru că e o făcătură. Le voi ruga pe cele două doamne, colegele mele, să nu-şi dea demisia. Am stat şi eu de vorbă cu oameni care se pricep, cu specialişti, şi e o făcătură. (…) E o aberaţie. Este o făcătură marca Portocală, Zdreanţă, cine vreţi. O făcătură. Ar trebui să fim toţi numai în puşcărie, toţi preşedinţii de consilii judeţene numai în puşcărie, toţi miniştrii în puşcărie, prim-ministrul în puşcărie pentru că discutăm bde chestiuni de oportunitate. Ori nimeni din lumea asta, nu există aşa ceva, să te aresteze la oportunitate. Cei aleşi decid oportunitatea”, a spus Paul Stănescu.

Acesta a mai precizat că partidul e foarte unit şi că „PSD, atunci când e greu, face arc în jurul conducerii partidului”.

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD se reuneşte luni, la sediul central al formaţiunii, pentru a analiza şi lua o decizie politică referitoare la situaţia vicepremierului Sevil Shhaideh şi a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*