Piedone anunţă că va candida la şefia PC

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a demisionat din toate funcţiile pe care le deţine în PC şi rămâne simplu membru al partidului.

Acesta cere convocarea unui Congres Extraordinar al partidului. Piedone afirmă că vrea să candideze la şefia formaţiunii.

Piedone şi-a anunţat demisia din funcţiile deţinute în PC într-o scrisoare trimisă liderului conservator, Daniel Constantin.

„Consider necesară convocarea congresului extraordinar al Partidului Conservator în maximum 30 de zile  de la data prezentei mele demisii, pentru a da posibilitatea tuturor preşedinţilor de filiale din ţară de a-şi exprima punctul de vedere în ceea ce priveşte viitorul partidului, cât şi de a alege o nouă conducere. În cadrul acestui congres îmi voi anunţa intenţia de a candida la preşedinţia partidului pentru a resuscita şi sprijini evoluţia doctrinară, cât şi pentru a conferi pe deplin acestui partid locul pe care eu consider că îl merită şi îl poate obţine prin propriile forţe pe eşichierul politic românesc”, spune Piedone în scrisoare.

Demisia lui Cristian Popescu Piedone vine la câteva zile după ce PC a anunţat că-l vrea candidat din partea partidului la Primăria Capitalei. O zi mai târziu, primarul sectorului 4 a anunţat că declină oferta partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.