Ponta: Am mai mare încredere în femei în politică decât în bărbaţi

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, sâmbătă, la Iaşi, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, că are mai multă încredere în femeile din politică decât în bărbaţi pentru că acestea „sunt mai apropiate de loialitate şi de combaterea ideilor de trădare şi oportunism”.

„Am mai multă încredere în femeile din politică decât în bărbaţi. Cred că loialitatea, combaterea ideii de trădare şi de oportunism sunt mult mai apropiate de dumneavoastră. Sunt convins ca aici în sală sunt femei care vor rămâne suporteri, fane ale lui Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană. Aş vrea ca la un moment dat să se facă în partid şi un grup de doamne care să fie fane ale mele, dar în noua conducere a partidului am pierdut competiţia cu Liviu Dragnea. Nici mustaţă nu o să am, aşa că mă mulţumesc cu locul doi”, a spus Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Ponta a mai afirmat că obiectivul său şi al PSD este „îndreptarea răului din ultimii zece ani”.

„Să nu lăsăm în fruntea ţării un om cu aceleaşi metehne şi defecte, să vindecăm toare rănile din ultimele zece ani, să punem în locul urii toleranţa”, a conchis Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.