Pontul zilei: Cum sa nu cheltui nici un ban intr-o zi

Poate fi o adevarata provocare incercarea de a nu cheltui nici un leu intr-o zi. Si aici nu vorbim de banii de paine, ci la cheltuielile neplanificate. Fiecare dintre noi s-a trezit intr-un super-market cu cosul plin de lucruri de care n-are cu adevarat nevoie. Exista si oamenii care cheltuie bani doar pentru ca n-au altceva mai bun de facut. Sau merg la shopping sperand sa se simta mai bine. Impulsul acesta nebunesc de a arunca banii pe fereastra trebuie inabusit din fasa. Iata 9 sfaturi care te vor ajuta sa nu cheltui nici un ban intr-o zi:

1. Lasa cardurile acasa: Ia doar banii de care ai absoluta nevoie astfel incat sa nu fi tentat/a sa cheltui in plus.

2. Evita tentatiile! Nu merge la cumparaturi: Daca nu mergi in Mall n-o sa fii tentat/a sa-ti cumperi lucruri dragute

3. Nu lua pranzul in oras: Sa iei pranzul in oras te poate costa o multime de bani. Spre exemplu, in cazul in care cheltui sa zicem 15 lei zilnic, in 200 de zile lucratoare ai cheltuit  3.000 de lei. Iar daca si partenerul mananca in oras asta inseamna se ajunge la 6.000 de lei pe an doar pe pranz.

Citeste continuarea aici: http://sfatulparintilor.ro/49780/pontul-zilei-cum-sa-nu-cheltui-nici-un-ban-intr-o-zi/

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.