Premier League. Nottingham Forest, victorie cu Newcastle United

Nottingham Forest a obţinut o victorie surprinzătoare marţi, în prologul etapei a 18-a din Premier League, după ce a învins în deplasare, cu 3-1, pe Newcastle United.

Gazdele au deschis scorul, în minutul 23, din penalty, prin Alexander Isak, însă „pădurarii” au marcat trei goluri prin Chris Wood (45+1, 53, 60).

Newcastle este în acest moment pe locul 7, cu 29 de puncte, în timp ce Forest este pe locul 16, cu 17 puncte.

Etapa va continua cu meciurile programate marţi seara, miercuri şi joi, derby-ul rundei fiind partida dintre Manchester United şi Aston Villa.

În clasament, pe primele locuri sunt Arsenal Londra, Liverpool şi Aston Villa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.