Premii URIAȘE la US Open

Premiile la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, vor depăşi anul acesta în premieră 50 de milioane de dolari, după o creştere de nouă la sută faţă de anul trecut, relatează L’Equipe.

US Open va fi primul turneu de tenis care va depăşi această sumă, urmând ca în acest an să acorde premii în valoare de 50,4 milioane de dolari (43,61 milioane de euro).

Câştigătorii probelor se simplu masculin şi feminin vor încasa câte 3,7 milioane de dolari (3,2 milioane de euro), în timp ce finaliştii vor primi câte 1,825 milioane de dolari (1,57 milioane de euro).

US Open se va disputa în perioada 28 august – 10 septembrie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.